وبلاگicon
بهمن 91 - اطلاعات عمومی
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
متن دلخواه شما
نظر یادتون نره
پیغام مدیر :
 
 
10نکته و ترفند برای آشنایی با«ویندوز 8»
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:23 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

 

 

 

دانلود ویندوز,ویندوز 8 دانلود ,ویندوز 7,نصب ویندوز 8

 

 

 

در سیستم‌عامل جدید شرکت «مایکروسافت» به نام «ویندوز 8» قابلیت‌ها و امکانات متعدد جدیدی به چشم می‌خورد. ممکن است کار با آن‌ها در نگاه اول برای کاربران سخت به نظر برسد، در صورتی که رابط کاربری «ویندوز 8» بسیار نیز کاربرپسند است. در این ترفند قصد داریم به معرفی 10 نکته و ترفند برای آشنایی بیشتر با «ویندوز 8» بپردازیم.

 

 

1. خاموش کردن دستگاه

خاموش کردن کامپیوتر در ویندوز 8 مقداری متفاوت از قبل است. برای این کار بایستی در نمایه Metro، نشان‌گر ماوس را بر روی دکمه Start در گوشه سمت چپ صفحه ببرید و سپس Settings را انتخاب کنید. در سمت راست، منویی ظاهر خواهد شد که شما می‌توانید با مراجعه به Power، اقدام به خاموش کردن دستگاه کنید.

 

 

2. تبدیل درجه حرارت به سانتی‌گراد

در برنامه مربوط به آب‌و‌هوای موجود در نمایه Metro که با عنوان Weather مشخص شده است، به طور پیش‌فرض درجه هوا با واحد فارنهایت مشخص شده است. در صورتی که دوست دارید دما با سانتی‌گراد نمایش داده شود، کافی است کلیدهای ترکیبی Windows + C را فشار داده و به Settings بروید. در این قسمت می‌توانید تغییرات لازم را اعمال نمایید.

 

 

3. عبور سریع از Lock Screen

در نمایه Metro «ویندوز 8» صفحه‌ای به نام Lock Screen تعبیه شده است (ترفندستان) که پیش از ورود به ویندوز نمایش داده می‌شود. در صورتی که از صفحه نمایش لمسی استفاده می‌کنید با کشیدن انگشت خود بر روی صفحه می‌توانید از این صفحه عبور کنید. همچنین با استفاده از دوبار کلیک ماوس و یا فشردن کلید Enter کیبورد نیز می‌توانید صفحه Lock Screen را رد کنید.

 

 

4. جستجوی سریع

در صورتی که قصد جستجوی محتویات کامپیوتر را دارید و در صفحه آغازین نمایه Metro حضور دارید کافی است شروع به تایپ عبارت مورد نظر خود کنید. خواهید دید که صفحه جستجو ظاهر می‌گردد.

 

 

5. مشاهده برنامه‌های مورد علاقه به هنگام جستجو

در قسمت جستجو، لیستی از همه برنامه‌های نصب شده به چشم می‌خورد. برای ویرایش این لیست می‌توانید به Control Panel رفته، بر روی منوی Search در سمت‌راست صفحه کلیک کرده و برنامه‌های مورد علاقه خود را به آن منتقل کنید.

 

 

6. باز نمودن Task Manager

در «ویندوز 8» نیز به مانند ویندوزهای قبلی با فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Esc می‌توانید به Task Manager ویندوز دسترسی داشته باشید.

 

 

 

7. راه‌اندازی مجدد Windows Explorer

در «ویندوز 8» به مانند ویندوزهای قبلی امکان بستن کامل سرویس Windows Explorer یا explorer.exe وجود ندارد. با این حال شما می‌توانید پس از مراجعه به Task Manager و انتخاب Windows Explorer بر روی دکمه Restart موجود در Task Manager کلیک کنید تا این سرویس از نو راه‌اندازی شود.

 

 

8. باز نمودن سریع منوی File History

شما می‌توانید برای مشاهده تاریخچه هر فایل از قابلیت File History در «ویندوز 8» استفاده کنید. این قابلیت این امکان را فراهم می‌کند تا فایل خود را به نسخه قبلی آن بازگردانی کنید. برای این کار در هر پوشه، برای دسترسی سریع به File History می‌توانید از سه دکمه پایین صفحه استفاده کنید. این دکمه‌ها امکان بازگردانی فایل انتخابی را فراهم می‌کنند.

 

 

 

9. پیش‌نمایش پشتیبان فایل‌ها

فایل‌های Backup یا پشتیبان برخی فایل‌ها که توسط قابلیت File History فراهم شده است، به صورت تصاویر کوچک نمایش داده می‌شود. کافی است آیکن آن‌ها را انتخاب نمایید تا محتویات آن‌ها قابل مشاهده شود.

 

 

 

10. افزودن برنامه‌های دیگر به صفحه آغازین نمایه Metro

شما می‌توانید علاوه بر برنامه‌هایی نظیر Weather و News، برنامه‌های دیگری را نیز به صفحه آغازین نمایه Metro اضافه کنید. برای این کار کافی است نام برنامه را جستجو کرده و پس از نمایش نتایج جستجو بر روی آن راست‌کلیک نموده و Pin را انتخاب نمایید. برای این که این برنامه از این قسمت حذف شود، می‌توانید مجدد راست‌کلیک کرده و Unpin را انتخاب نمایید.





ساعت : 1:22 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

 

نسخه دقیق نرم‌افزارها, نرم‌افزار, نسخه نرم‌افزارها

 

 

همان‌طور که می‌دانید نرم‌افزارها پس از عرضه نسخه اولیه به تدریج تکمیل‌تر شده و نسخه‌های جدیدتری از آن‌ها توسط شرکت‌های سازنده ارائه می‌شود. گاهی ممکن است به هر دلیل نیازمند این باشید که بدانید نسخه یا ورژن (Version) دقیق نرم‌افزاری که از آن استفاده می‌کنید چیست. دانستن این موضوع گاهی در برخی از نرم‌افزارها بسیار ساده است و گاهی بسیار پیچیده. در این ترفند قصد داریم به معرفی 6 راه مختلف برای پی بردن به نسخه دقیق نرم‌افزارها بپردازیم.

 

 

استفاده از منوی Help

در اکثر نرم‌افزارها اطلاعات مربوط به نسخه نرم‌افزار در منوی Help‌ برنامه قابل نمایش است. به این صورت که در پنجره اصلی برنامه به منوی Help رفته و با کلیک بر روی گزینه About به اطلاعات مربوط به نسخه برنامه دسترسی پیدا کنید. نرم‌افزارهایی نظیر Skype و Winamp جز این برنامه‌ها هستند.

 

 

منوی Help مخفی در برخی نرم‌افزارها

برخی نرم‌افزارها دارای منوی Help هستند اما این منوی در پنجره اصلی برنامه قابل مشاهده نیست. نرم‌افزار Windows Media Player یکی از بهترین نمونه‌ها در این خصوص است. برای مشاهده منوی Help در این برنامه، بایستی (ترفندستان) بر روی نوار بالا یا پایین برنامه راست‌کلیک کرد و از منوی Help گزینه About Windows Media Player را انتخاب نمود.

 

 

نرم‌افزارهای دارای روبان

برخی نرم‌افزارها نظیر Microsoft Word 2007 به جای نوار ابزار از روبان (Ribbon) استفاده می‌کنند. در این برنامه‌ها از منوی File می‌توان به قسمت Help دسترسی پیدا کرد.

 

 

استفاده از آیکن برنامه در نوار تسک‌بار

برای مشاهده نسخه برخی نرم‌افزارها می‌توان از آیکن آن‌ها در نوار تسک‌بار و محیط Notification Area استفاده کرد. به عنوان مثال با راست‌کلیک بر روی آیکن برنامه Kaspersky Internet Security و انتخاب About، می‌توانید نسخه دقیق این نرم‌افزار را مشاهده نمود.

 

 

جزئیات فایل اجرایی نرم‌افزار

در صورتی که هیچ‌یک از راه‌های دیگر عملی نبود، می‌توانید به محل نصب برنامه بروید. سپس بر روی فایل exe اجرایی برنامه راست‌کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید. در تب Details و قسمت Product Version می‌توان نسخه دقیق برنامه را مشاهده کرد.

 

 

روش‌های دیگر

برخی نرم‌افزارها نسخه خود را در عنوان پنجره در کنار نام نرم‌افزار درج می‌کنند. از این دست نرم‌افزارها می‌توان به Paint.NET اشاره کرد.

برخی دیگر از برنامه‌ها نیز اطلاعات مربوط به نسخه نرم‌افزار را در منوی Support در پنجره اصلی نرم‌افزار درج می‌کنند.





حذف عبارات جستجو شده در ویندوز XP
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:20 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 سیستم عامل,مدیریت حافظه,ترفند های ویندوز,ویندوز

 

 

 

یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران ویندوز، به جا ماندن ردپا در قسمت‌های مختلف به ویژه محیط Search آن است. به طوریکه پس از هر بار جستجوی یک عبارت در محیط Search، عبارات جستجو شده در حافظه سیستم ذخیره می‌شود. این موضوع ممکن است به هر دلیلی خوشایند شما نباشد. برای پاک کردن عبارات ذخیره شده در قسمت Search بایستی تک تک عبارات را Delete کرد یا از برنامه‌های جانبی استفاده نمود. در صورتی که هم اکنون با استفاده از این ترفند می‌توانید به سریع‌ترین شکل ممکن کلیه عبارات ذخیره شده در محیط Search را تنها با یک کلیک به وسیله یک فایل میانبر برای همیشه حذف کنید.

 

بدین منظور:

از منوی Start به All Programs و سپس Accessories رفته و بر روی Notepad کلیک کنید.

حال در محیط Notepad کدهای زیر را عینأ Copy و Paste نمایید:

 

Option Explicit

On Error Resume Next

Dim p1, p2, p3, WshShell, MyBox

p1 ="HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5001\"

p2 = "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5603\"

p3 = "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Search Assistant\ACMru\5604\"

Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")

"www.Tarfandcity.com

WshShell.RegDelete p1

WshShell.RegDelete p2

WshShell.RegDelete p3

Set WshShell = Nothing

MyBox = MsgBox("Search History has been cleared.", 4096, "Finished")

 

پس از کپی کدهای فوق، از منوی File بر روی Save as کلیک کنید. سپس فایل را با نام دلخواه و پسوند vbs. ذخیره کنید (به عنوان مثال نام آن را Tarfandcity.vbs قرار دهید).

حالا به مسیری که فایل را ذخیره کرده‌اید مراجعه کنید.

اکنون بر روی فایل مذکور، دوبار کلیک کنید.

خواهید دید که پس از چند ثانیه پیغامی مبنی بر پاک شدن موفقیت‌آمیز عبارات جستجو شده در محیط Search ویندوز نمایان میشود.

شما می‌توانید جهت بالا بردن سرعت کار از این فایل یک Shortcut تهیه کرده و سپس آن را در محیطی مثل Quick Lunch ویندوز قرار دهید تا همواره سریع‌تر به آن دسترسی داشته باشید.





کدامیک ایمنترین مرورگر است؟
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:19 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

مرورگر اینترنت,نرم افزار مرورگر,اپرا,دانلود مرورگر اینترنت

پروژه تحقیقاتی امنیت مرورگرها که بتازگی از سوی گوگل مطرح شده، گوگل را به‌عنوان برترین دارنده قابلیت‌های امنیتی انتخاب کرد و فایرفاکس را از نظر محافظت در برابر تهدیداتی که از طریق وب منتقل می‌شود، در رده‌ بعد از اینترنت اکسپلورر قرار داد. البته قابل پیش‌بینی است که مایکروسافت و موزیلا درباره این که چه‌چیزی یک مرورگر را امن می‌کند، نظرات متفاوتی دارند.

 

 

چگونگی انجام تحقیق

آکوانت در بررسی‌های خود 3 مرورگر را مورد بررسی قرار داد: موزیلا فایرفاکس، گوگل کروم و مایکروسافت اینترنت اکسپلورر. تمام این مرورگرها در ویندوز 7 آزمایش شدند و در زمان انجام آزمایش، آخرین نسخه‌های آنها مورد استفاده قرار گرفت. طبق اعلام آکوانت، آنها مرورگرهای دیگر نظیر سافاری و اوپرا را به‌ دلیل صرفه‌جویی در وقت کنار گذاشتند ولی قصد دارند درباره این مساله مهم به یافته‌های بیشتری برسند.

تحقیقات آکوانت تا امروز جامع‌ترین تحقیقات انجام شده به شمار می‌رود، گرچه مرورگرها و سیستم‌های‌عامل دیگر در آن بررسی جایی نداشت. محققان می‌خواهند به کاربران بگویند فقط به‌دنبال خطا گشتن یا تهیه نقاط ضعف ‌نباشند.آنها تلاش کرده‌اند اطلاعات بیشتری درباره این که چه‌چیزی یک مرورگر را امن می‌کند یا چه میزان در مقابل تهدیدها ـ چه در زمان حال و چه در آینده ـ مقاوم هستند، ارائه کنند. بخشی از این تلاش‌ها، محققان را به این سمت راهنمایی کرد تا بررسی کنند هر مرورگر هنگامی‌که یک مزاحم وارد سیستم می‌شود، چگونه عمل می‌کند و آن بدافزار چه‌میزان اطلاعات را می‌تواند به‌دست آورد.

 

 

چیزهایی که در تحقیق به‌دست آمد

محققان آکوانت متوجه شدند گوگل کروم جدیدترین و موثرترین قابلیت‌های امنیتی را در اختیار دارد که این قابلیت‌ها سبب می‌شود کاربرها از کدها و اسکریپت‌های مخرب که در صفحه‌های وب قرار داده شده‌اند یا به‌طور خودکار دانلود و به‌عنوان بخشی از سایتی که درحال دیدن آن هستند اجرا می‌شوند، محافظت شوند.

Sandboxing یا روشی که در آن، مرورگر دسترسی به منابع و داده‌های سیستم را خارج از محدوده کاری خود مرورگر محدود می‌کند، یکی از مواردی است که تفاوت زیادی میان رقبا ایجاد می‌کند. محققان دریافتند که کروم موثرترین مرورگر در بین این سه مرورگر، در دور نگه‌داشتن بدافزارها از اطلاعاتی است که در محدوده مرورگر نیستند. اینترنت اکسپلورر هم قابلیت Sandboxing دارد؛ ولی بررسی کنندگان مدعی شده‌اند بدافزارها برخی توانایی‌هایی را در خواندن فایل به‌دست آورده‌اند؛ حتی اگر سیستم اجازه نصب نرم‌افزار را به بدافزار ندهد. این درحالی است که فایرفاکس بسادگی در رده «اجرا نشده یا بی‌اثر» قرار گرفت.

JIT Hardening که مرورگر را در اجرای جاوااسکریپت ـ که در رایانه کاربر نمی‌تواند اجرا شود محافظت می‌کند ـ یکی دیگر از مسائلی است که کروم و اینترنت اکسپلورر در آن برابر بودند، در حالی که فایرفاکس از آنها عقب ماند.

امنیت افزونه‌ها یکی دیگر از حوزه‌هایی است که کروم توانست به‌وسیله آن، برنده رقابت شود. این قابلیت، از نصب نرم‌افزارهای اضافی توسط افزونه‌های در حال اجرا و اجرای اسکریپت‌هایی که به تعامل کاربر هنگامی‌که در یک وب‌سایت است نیاز ندارند، جلوگیری می‌کند.

در تمام این سه حوزه، کروم در صدر جدول قرار داشت. محققان، کروم را با اینترنت اکسپلورر در Sandboxing و JIT Hardening در یک رده قرار دادند؛ ولی به این مساله اشاره کردند که کروم در هر دو حوزه کمی ‌بهتر عمل می‌کند. در تمام این سه مورد، فایرفاکس کمترین امتیاز را به‌دست آورد. در موارد دیگر هر سه مرورگر تقریبا در یک رده قرار داشتند. تنها در یک مورد که تشکیل فهرست سیاه URL است، همگی نمره ضعیف کسب کردند. هرچند به عقیده محققان، با توجه به این که هیچ‌یک از آنها در تشکیل فهرست سیاه خوب کار نکردند، کروم کمی ‌بهتر از دو مرورگر رقیب عمل کرد.

در نهایت، محققان آکوانت کروم را در صدر فهرست قرار دادند، درحالی که اینترنت اکسپلورر در رده بعدی است. آنها به توانایی‌های گوگل در ساخت کروم اشاره و اعلام کردند با وجود این که مایکروسافت و موزیلا در ساخت اکسپلورر و فایرفاکس می‌توانستند از کدهای نسخه‌های قدیمی ‌و قابلیت‌های آنها استفاده کنند، با این حال کروم توانست بخوبی از نقطه صفر شروع و به این قابلیت‌های نو دست پیدا کند. طبق دستاوردهای تیم تحقیق، به این علت که گوگل می‌تواند این مرورگر را با یک افق جدید و بدون نگاه به گذشته بنویسد، کروم امن‌ترین مرورگر است.

 

 

عکس‌العمل موزیلا و مایکروسافت

شرکت موزیلا در مقاله‌ای به این نتایج واکنش نشان داد: «فایرفاکس شامل فناوری‌های مختلف برای حذف یا کاهش خطرات امنیتی است؛ از قابلیت‌های سطح نرم‌افزاری مانند تصادفی‌سازی فضای آدرس گرفته تا سیستم‌های داخلی مانند سیستم تولید ریسک. موزیلا درحال بررسی روی Sandboxing است. این شرکت با بازنگری‌های داخلی و خارجی کد، آزمایش و تحلیل ثابت کدهای درحال اجرا و پاسخ سریع به مسائل امنیتی درست در زمان پیدایش، در بحث امنیت وارد شده و این مساله همچنان به‌عنوان یک اولویت ویژه برای فایرفاکس به شمار خواهد رفت.»

بر اساس استناد مایکروسافت به تحقیقی از آزمایشگاه‌های NSS، اینترنت اکسپلورر از تمام رقبای خود مانند فایرفاکس و کروم در محافظت از سیستم کاربرها در مقابل بدافزارها پیشی گرفته است.

 

 

آیا این مسائل مهم هستند؟

مساله آخر، درست است که تحقیقات مهم هستند، ولی همواره مهم‌ترین مساله در امنیت مرورگرها، کاربری است که در پشت صفحه کلید نشسته است. اگرچه کروم در صدر فهرست قرار دارد، ولی مایکروسافت و موزیلا هم برای رویارویی با مشکلات در مرورگرهای خود تغییراتی را خواهند داد. متدولوژی آکوانت بر این فرض استوار است که سیستم شما همواره در خطر است و شما هیچ وسیله حفاظتی دیگری در کنار قابلیت‌های امنیتی مرورگرتان ندارید؛ فرض‌هایی که درباره بیشتر کاربران صادق نیست.

در بیشتر قسمت‌ها، امنیت مرورگر به عهده کاربر است. اطمینان حاصل کنید هنگام جستجو در وب درصورت امکان از SSL استفاده خواهیدکرد. اگر از موردی که برای دانلود شدن به شما نشان داده می‌شود مطمئن نیستید، آن را قبول، اجرا یا حتی دانلود نکنید. تنها زمانی افزونه‌ها را نصب کنید که به آنها نیاز دارید.

کاربران فایرفاکس می‌توانند افزونه‌هایی نظیر HTTPS Everywhere را در سرویس‌هایی که اجازه می‌دهند SSL را روشن کنند، مورد استفاده قرار دهند یا از افزونه‌هایی مانند NoScript استفاده کنند تا مانع نفوذ بدافزارهای جاوااسکریپت را شوند. کاربران کروم می‌توانند کارکردی مشابه را با افزونه‌هایی نظیر NotScript یا ScriptNo داشته باشند که کاربردی کاملا شبیه به یکدیگر دارند. سخن نهایی این که قابلیت‌های امنیتی مرورگر تنها برای حفاظت از شماست و مادامی‌که شما محتاط، دیرباور و درباره امنیت‌تان اهمیت قائل باشید، هیچ اهمیتی ندارد از کدام مرورگر استفاده می‌کنید.





به اشتراک گذاشتن ساده فایل ها در شبکه
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:18 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

ترفند های شبکه, شبکه کردن, آموزش شبکه کردن

 

برای اشتراک گذاشتن پوشه ها در ویندوز XP بطور معمول از طریق کلیک راست بروی پوشه مورد نظر وسپس انتخاب گزینه sharing and security قادر به انجام این کار می باشیم که برای اولین بار کمی وقت گیر می باشد.

 

حال بدین منظور:

1- وارد My computer شوید.

 

2- از منوی tools گزینه folder options را انتخاب کنید.

 

3- در برگه view و در کادر باز شده در عنوان Advanced settings در آخرین گزینه عنوان Use simple file sharing را انتخاب کرده وسپس ok را کلیک کنید.

 

4- و برای بار دیگر که گزینه Sharing and security را انتخاب می نمایید.





ساعت : 1:18 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات


 

 

ترفند اینترنت رایگان, ترفند برای اینترنت, اینترنت

 

حتما برای شما نیز پیش آمده است که قصد داشته باشید در زمان خاصی ، و به صورت اتوماتیک ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید. به عنوان مثال بخواهید پس از دانلود نرم افزاری و پس از انجام عمل دریافت ویندوز به صورت اتوماتیک ارتباط شما را از اینترنت قطع کند. با استفاده از این مقاله میتوانید انجام کلیه این عمل ها را میسر سازید.

برای انجام این کار ابتدا برنامه Notepad را باز کنید.

سپس متن زیر را در آن تایپ نمایید :

rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnections

در تایپ آن به فواصل میان کلمات و علائم دقت کنی و یا بهتر است که آن را مستقیما کپی نمایید.

سپس از منوی فایل گزینه Save را انتخاب کرده و در یک مسیر دلخواه ( و مشخص ) آن را با نامی دلخواه و فقط با پسوند bat. ذخیره کنید.

برای مثال autodisconnect.bat و سپس از برنامه Notepad خارج شوید.

بعد از این کار برنامه Scheduled Tasks را به یکی از طرق زیر باز کنید :

1) از منوی Start ابزار Run را اجرا کرده و در آن تایپ کنید control schedtasks و سپس Enter را بزنید.

2) مسیر زیر را برای رسیدن به برنامه و اجرای آن طی کنید :

Start/All Programs / Accessories/ System Tools / Scheduled Tasks

در پایان فایل autodisconnect.bat را در آن وارد کرده و از نظر زمانی آن را تنظیم کنید.





دسته بندی اتوماتیک ایمیل ها در Gmail
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:17 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

?

 

در صورتی که شما نیز همانند بسیاری از کاربران دیگر اینترنت برای بهره گیری از سرویس ایمیل ، Gmail را انتخاب کرده باشید ، ممکن است دوست داشته باشید تا از این پس ایمیل هایی که از جانب فرد یا سایت خاصی که معمولأ به طور روزانه برای شما ایمیل ارسال میکند را برای حفظ نظم سرویس ایمیل خود دسته بندی کنید. بدین شکل که ایمیل از جانب فرد یا سایت به طور اتوماتیک در یک دسته خاص قرار گیرد. در این ترفند قصد داریم به معرفی این روش به طور ساده در Gmail بپردازیم.

برای این کار کافی است وارد محیط Gmail شوید.

حال در کنار کادر جستجو ، بر روی گزینه Create a fil‌ter کلیک کنید و یا به بخش Setting رفته و سپس بر روی زبانه Fil‌te‌rs کلیک کرده و سپس عبارت Create a new filt‌er را برگزینید.

حال در صفحه ای که به چشم می خورد ، می توانید عبارتی که مد نظر شماست را با توجه به ایمیلهای خود در کادر های مختلف وارد کنید.

* در کادر From می توانید مشخص کنید ایمیلهایی که از طرف شخص یا شرکت خاصی ارسال شود (مثلا info@tarfandestan.com برای ایمیل های ترفندستان).

* در کادر To ایمیلهایی که به آدرس مشخصی ارسال شده اند . مثلا فرض کنید تمامی ایمیلهای یک اکانت دیگر شما در سایتهای دیگر یا یک اکانت دیگر گوگل به اکانت فعلی Forward می شود. حال می توانید برای ایمیلهای خود دسته بندی های مختلف تعریف کنید.

* در کادر Subject هم می توانید مشخص کنید اگر کلمه خاصی در موضوع ایمیل شما قرار داشت شامل دسته بندی (F‌ilt‌er) شود.

* در کادر Has the words نیز می توانید جمله یا کلمه خاصی که در متن ایمیل وجود داشت را تایپ کنید

* در صورت وارد کردن کلمه ای در کادر Doesn’t have ، چنانچه در متن ایمیل شما آن کلمه وجود نداشته باشد آن ایمیل شامل دسته بندی واقع می شود.

با کلیک بر روی دکمه Test Search می توانید نتایج را بلافاصله مشاهده کنید.

شما می توانید تنها یکی از کادرهای فوق و یا چندین کادر مختلف را پر کنید.

حال با کلیک بر روی دکمه Next Steps به مرحله بعد بروید.

حال در پنجره موجود می توانید نتایج را بنا به دلخواه خود تنظیم کنید.

Skip the Inbox = ایمیلهایی که دارای خصوصیات تعریف شده باشند را درInbox ایمیل شما نمایش نخواهد داد و تنها در دسته بندی که تعیین می کنید جمع اوری خواهد شد (Labels)

Star it = ایملیهای تعریف شده را ستاره دار خواهد کرد.

Apply the label = ایملیهایی که دارای خصوصیات تعریف شده باشند را در یک Label خاص قرار خواهد داد.

Forward it to = ایمیلهای فوق را به یک آدرس ایمیل دیگر Forward می کند.

Delete it = نیز ایمیلهای ذکر شده را به صورت اتوماتیک حذف می کند.

همچنین با انتخاب گزینه Also apply filter to نیز نتایجی که در مرحله قبل یافت شده اند نیز شامل این اعمال قرار خواهند گرفت ؛ در غیر این صورت تنها ایمیلهایی که از این به بعد دارای خصوصیات فوق باشند شامل عمل Filter قرار خواهد گرفت.

از آنجایی که قصد ما تنها جمع آوری یکسری ایمیل خاص بود لذا گزینه Apply the Lable را انتخاب کرده و یک Label تعیین می کنیم.

حال در صفحه اصلی Gmail ، در کادری که در سمت چپ به چشم می خورد با کلیک بر روی Label خودتان می توانید ایمیلهای مربوطه را مشاهده کنید . همچنین در صورت وجود ایمیل خوانده نشده ای در هر Label عددی در مقابل label به چشم خواهد خوvد که نشان دهنده تعداد ایمیلهای خوانده نشده است.





بازگردانی ایمیل ارسال شده
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:15 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

 

یاهو ایمیل,یاهو,ارسال ایمیل, آموزش ایمیل,فرستادن ایمیل

 

 

 

 

زمان هیچ‌گاه به عقب بازنخواهد گشت. این جمله زمانی کاملا درک می‌شود که کاری انجام شده باشد که نباید انجام می‌شد! به‌عنوان مثال فرض کنید در یک ایمیل تا توانسته‌اید پشت سر یکی از دوستانتان غیبت کرده‌اید و قصد داشتید این ایمیل را برای یکی دیگر از دوستانتان ارسال کنید، اما به اشتباه ایمیل را به همان دوستی ارسال می‌کنید که در متن ایمیل دوستی را در حقش تمام کرده‌اید!

 

شاید مواردی از این قبیل برای خیلی از شماها پیش آمده باشد. در چنین مواقعی هیچ راه چاره‌ای وجود ندارد جز این که خودتان را به بی‌خیالی بزنید یا با کلی شرمندگی (که مطمئنا نتیجه نخواهد داد) از طرف مقابل معذرت بخواهید! البته این مثال را فقط جهت نشان دادن حساسیت موضوع بیان کردیم، اما موارد مشابهی همچون ارسال ایمیل یک شرکت به شرکت دیگر، ارسال نامه محرمانه به مخاطبان متفرقه و... برخی دیگر از این موارد هستند. سرویس‌های ایمیل همچون یاهو، هات‌میل و... پس از ارسال ایمیل هیچ گزینه‌ای را برای جلوگیری از ارسال به‌عنوان فرصتی دوباره برای تصمیم‌گیری در اختیار شما قرار نمی‌دهند و به‌محض دریافت دستور ارسال از طرف شما، ایمیل را ارسال می‌کنند، اما کاربران جی‌میل می‌توانند با فعال‌سازی قابلیت Undo مدت زمان کوتاهی را برای تصمیم‌گیری مجدد و انصراف از ارسال ایمیل در اختیار بگیرند. چنانچه می‌خواهید این قابلیت را به جی‌میل خود اضافه کنید و این فرصت را داشته باشید تا ارسال ایمیل‌های اشتباهی را لغو کنید، ‌باید به روش زیر عمل کنید:

 

1- ابتدا وارد محیط کاربری خود در جی‌میل شوید. (www.gmail.com)

 

 

 

2- از بخش بالا- سمت راست روی آیکونی که به شکل چرخ‌دنده است کلیک کرده و از منوی به‌نمایش درآمده روی گزینه Mail Settings کلیک کنید.

 

 

 

3- به تب Labs مراجعه کنید.

 

 

 

4- از میان امکانات موجود، قابلیت Undo Send را پیدا کرده و روی گزینه Enable در مقابل آن کلیک کنید.

 

 

 

5- با انتخاب گزینه Save Changes تغییرات را ذخیره کنید.

 

 

 

6- اکنون قابلیت انصراف از ارسال ایمیل برای شما فعال شده است، اما برای مشخص کردن فرصت اختصاص یافته جهت انصراف باید مراحل زیر را ادامه دهید.

 

 

 

7- مجددا به بخش Mail Settings مراجعه کنید.

 

 

 

8- تب General را انتخاب کرده و در بخش Undo Send، یکی از زمان‌های 30، 20، 10، 5 ثانیه را به‌دلخواه خود انتخاب کنید.

 

 

9- از این پس هرگاه ایمیلی را ارسال کنید در کنار نمایش پیام ارسال موفقیت‌آمیز ایمیل یک گزینه با عنوان Undo نیز تا مدت زمان مشخص شده در مرحله 8 را مشاهده می‌کنید که با کلیک روی آن عملیات ارسال ایمیل لغو می‌شود





پی بردن به اطلاعات BIOS از طریق رجیستری
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:14 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

رجیستری, سیستم عامل

گاهی ممکن است نیازمند اطلاعاتی پیرامون BIOS سیستم باشید. بدین منظور می‌توان پیش از ورود به محیط سیستم عامل با فشردن کلید F8 وارد تنظیمات BIOS کامپیوتر شد و اطلاعات مورد نیاز را مشاهده کرد (البته کلید ورودی در مادربوردهای مختلف ممکن است متفاوت باشد). اما حتماً برای‌تان جالب است بدانید که اطلاعاتی نظیر نسخه BIOS، تاریخ به‌روزرسانی آن، سازنده مادربورد و... از طریق رجیستری ویندوز نیز قابل مشاهده است. در این ترفند قصد داریم به نحوه‌ی مشاهده‌ی اطلاعات BIOS از طریق رجیستری ویندوز بپردازیم.

بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره‌ی Run باز شود.
در Run عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید.

اکنون در پنجره‌ی رجیستری ویندوز ابتدا به مسیر زیر بروید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System

اکنون با مشاهده‌ی قسمت سمت راست پنجره می‌توانید اطلاعاتی نظیر نسخه‌ی BIOS و تاریخ به‌روزرسانی آن را مشاهده کنید.
همچنین با مراجعه به مسیر زیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\Bios

می‌توانید اطلاعات دیگری در خصوص BIOS مشاهده کنید.





رمز دار کردن فایلها
نوشته شده در یکشنبه 91/11/15
ساعت : 1:13 عصر
نویسنده : محسن خوش اخلاق
نظرات

 

رمز دار کردن فایلها

 

رمز دار کردن فایل Word
ابتدا فایل را باز کرده و روی Tools در نوار ابزار کلیک کنید سپس روی Option بیایید . در صفحه باز شده روی Security کلیک کنید .
در این بخش دو مستطیل باز می شود که باید کلمه عبور (رمز) را وارد و ok کنید .


رمز دار کردن فایل های صوتی و تصویری
بهتر است ابتدا پوشه ای درست کنید و فایل را درون آن جای دهید .


سپس بسته به ویندوزی که استفاده می کنید :

XP حرفه ای ( Professional) :
روی پوشه راست کلیک کنید سپس properties-Advanceed کلیک کنید .
در مربع خالی کنار جمله Encrypt contents to secure data علامت بگذارید و ok کنید .
باز کردن این پوشه مستلزم استفاده از کلمه عبوری است که به عنوان کلمه عبور ( رمز) login وارد سیستم کرده اید ( Control panel - User Account ) .


XP خانگی :
روی پوشه راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید . در بالای صفحه باز شده sharing را کلیک و Make this folder private را علامت بگذارید